decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

My teddy bear army

Mijn allereerste post. Hmmm wat moet ik nu gaan schrijven. het lijkt zo eenvoudig als ik bij anderen hun blog lees, maar dat is het dus niet ๐Ÿ˜‰ We gaan dan maar met het Beren leger beginnen ๐Ÿ™‚ Afgelopen week heb ik dan eindelijk eens een foto gepost in een Amerikaanse groep waar ik dankzij mijn vriendinnen Hilde en Jannie in terecht gekomen ben. De reacties die ik hier gekregen heb, waren echt ongelooflijk. De tranen stonden in mijn ogen want dit had ik dus echt niet verwacht ๐Ÿ™‚ Het patroon van een simpel beertje, mijn eigen ontwerp trouwens, maar dan 83 keer. Een echt beren leger ๐Ÿ™‚ Tot op heden kreeg ik er al bijna 7000 likes op en dat op 1 enkele groep. Het patroon heb ik gratis ter beschikking gesteld en werd al duizenden keren gedownload. Op naar het volgende ontwerp dus.ย 

De beren heb ik gehaakt voor een vriendin die moest bevallen. Vermits in onze regio suikerbonen gegeven worden bij een geboorte, en zij wat speciaals wou om ze aan te hangen, is dit ontwerp dus ontstaan. ย Het heeft me 6 weken in totaal gekost om het legertje klaar te hebben ๐Ÿ™‚ Ik moet er wel nog bij vermelden dat ik in die weken, ook 3 weken rust genomen heb. Ik kon geen beer meer zien :pย 

Mochten jullie er ooit aan denken om ook zo’n projectje te doen, geef ze dan allemaal een andere kleur. Dit is dan niet zo eentonig en vlot ook beter ๐Ÿ™‚ En wil je weten hoe lang je over een beertje doet? Ongeveer 2u tot 2u15, dat valt toch nog mee.

Geniet er van en tot de volgendeย 

xxx patricia

Follow, like, share:
COMMENTS (11)
 • Mary   /   March 7, 2022., 21:41Reply

  Wonderful! Thank you for pattern.

 • aneta   /   March 7, 2022., 23:06Reply

  Beautiful, thanks <3

 • Juanita Routson   /   March 8, 2022., 01:43Reply

  thank you so much will try to make one and see if I like it

 • Kay   /   March 8, 2022., 04:26Reply

  Thank you for the free bear pattern. So very sweet.

 • Joyce   /   March 8, 2022., 05:03Reply

  Thank you from New Zealand

 • M Blom   /   March 8, 2022., 06:04Reply

  Thanx

 • Kim   /   March 8, 2022., 06:41Reply

  Thank you for sharing your pattern for free. I am no where even close to being able to make these but love them. Thanks again

 • Deanita Harten   /   March 8, 2022., 19:33Reply

  thank you

 • Beverley m baggett   /   March 8, 2022., 22:57Reply

  Did you eat or sleep in that 6 weeks. Wow!!!!

 • Ricki Lieberman   /   March 9, 2022., 22:06Reply

  Is there a video that shows you making the bear?

  • Patricia   /   March 10, 2022., 18:59Reply

   No not yet :)

LEAVE A REPLY

loading
×