decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Opvullen van een werkje.

Nog een tip wat opvullen van een werkje betekent. Als er bij mij in een patroon staat “stevig opvullen”, dan wil dat zeggen dat je dusdanig opvult dat wanneer je in bvb het been knijpt, je dit niet fel kan indrukken en het zal ook niet van vorm veranderen. Kan je dat wel, dan is het niet stevig genoeg opgevuld. 🙂 Vooral bij de voeten en de benen is een goede opvulling noodzakelijk want al de popjes die ik ontwerp kunnen zelf blijven staan. Uiteraard moet je er ook op letten dat de vulling niet door je werkje uit komt. Een haaknaald kleiner nemen kan al een heel verschil maken. 🙂

Staat er “matig of licht opvullen” dan kan je het opgevulde deel nog indrukken. Kan je het deel nog zo fel dichtknijpen dat je vingers elkaar raken, dan is ook deze te weinig opgevuld. 

Zo, hopelijk hebben jullie wat aan deze tips. 🙂 

xxx Patricia

Follow, like, share:

LEAVE A REPLY

loading
×