decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Stap 2

Hallo, vandaag toon ik jullie de arm van de toekomstige cal. πŸ™‚ Ik heb al wel veel meer hoor, maar dat is voor een andere keer. πŸ™‚ Ik kan jullie nu al wel vertellen dat ze mooi gaat zijn. πŸ™‚ Misschien dat iemand er al een leuke naam voor haar weet aan de hand van de foto’s die er al gekomen zijn?Β 

Het zal nog even duren voordat ze klaar is, maar we doen ons best. Wat vinden jullie van de startdatum 15 november? Dan is er nog ruim tijd over om haar te maken tussen alle cal’s door die er al lopen. πŸ™‚ Ik zal maar niet te snel vooruit lopen anders zitten we dadelijk al in de winter. πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

Fijne dinsdag allemaalΒ 

xxx Patricia

Β 

Follow, like, share:
COMMENTS (2)
  • jans bosch   /   October 1, 2019., 09:38Reply

    ik zou ze marjolein noemen ik denkt dat ze weer mooi wordt net zo als je andere patronen

  • Petra Peter   /   October 1, 2019., 11:07Reply

    Dat is nu al genieten. Een leuke naam voor de pop lijkt me Natasha. Lekker winters :) Heel veel plezier met het ontwerpen. Bedankt voor de handige tips. Altijd makkelijk.

LEAVE A REPLY

loading
×