decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Sneak peak

Hallo, we zijn er weer. 🙂 We beginnen de nieuwe week met een sneak peak. 🙂 Ja ja, ik zit niet stil. Het wordt een patroontje om de Kerst nog meer op te vrolijken. Misschien dat het me vandaag nog lukt om het helemaal klaar te krijgen en dan komt het patroon rond het weekend op de site als gratis download. Een vroeg kerstcadeau zullen we maar zeggen. 🙂 

Het is iets totaal anders dan wat ik meestal ontwerp, maar het wordt wel leuk; 🙂 Althans dat vind ik toch al. 

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste ontwerpen, dan kan je mijn facebookpagina ook een like geven. Zo krijg je alle nieuwtje meteen in het overzicht van fb. 🙂 

Dat was het zo’n beetje voor vandaag. Fijne maandag allemaal.

xxx Patricia

Follow, like, share:

LEAVE A REPLY

loading
×