decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Tarantula

Halloween is op komst en ik dacht dat het wel leuk zou zijn om er wat speciaal voor te haken. 🙂 Ik kwam uit op dit prachtige patroon van MYtwinscrochetNL. In tegenstelling tot haar heb ik gekozen voor pastelkleurtjes. Ook omdat het beter in mijn interieur past. 🙂 

Het patroon is goed geschreven en duidelijk te verstaan. Zelfs een beginner kan het volgen. 

Onderaan de tekst staat de link naar haar Etsy shop. Dus wie er zich aan wil wagen, kan er meteen aan beginnen 🙂 

xxx Patricia

Follow, like, share:
COMMENTS (4)
 • Anke Pooters   /   July 1, 2021., 10:54Reply

  De website bestaat niet meer. Kan ik het van u overkopen?

  • Patricia   /   August 22, 2021., 16:19Reply

   ze bestaat nog wel hoor :)

 • De witte anja   /   November 19, 2021., 23:46Reply

  Kan er mij iemand helpen voor het patroon van de Groote spin taratulla ik heb geprobeerd om ze te betalen via link maar dat gaat niet.ik wil dat gerust doen met en overschrijving .wie kan er mij aub helpen

 • Anja De witte   /   November 19, 2021., 23:49Reply

  Als ik al weet hoeveel bloemen dat ik moet maken .dat zou al leuk zijn de rest zie ik wel voor er ineen te steken ik weet het zijn verschilende

LEAVE A REPLY

loading
×