decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Tarantula

Halloween is op komst en ik dacht dat het wel leuk zou zijn om er wat speciaal voor te haken. 🙂 Ik kwam uit op dit prachtige patroon van MYtwinscrochetNL. In tegenstelling tot haar heb ik gekozen voor pastelkleurtjes. Ook omdat het beter in mijn interieur past. 🙂 

Het patroon is goed geschreven en duidelijk te verstaan. Zelfs een beginner kan het volgen. 

Onderaan de tekst staat de link naar haar Etsy shop. Dus wie er zich aan wil wagen, kan er meteen aan beginnen 🙂 

xxx Patricia

Follow, like, share:
COMMENTS (2)
  • Anke Pooters   /   July 1, 2021., 10:54Reply

    De website bestaat niet meer. Kan ik het van u overkopen?

    • Patricia   /   August 22, 2021., 16:19Reply

      ze bestaat nog wel hoor :)

LEAVE A REPLY

loading
×