decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Kerst tafereel

Ik ben helemaal klaar voor de Kerst. 🙂 De Kerstman heeft ook maar meteen zijn echtgenote mee genomen. 🙂 Het is eenzelfde patroon, dus veel hoeft er niet bij veranderd te worden. Enkel de baard en de snor ontbreekt bij de Kerstvrouw . 🙂 🙂 🙂 Gelukkig maar ;p Wie weet zouden ze anders nog van kleding wisselen. 

Het patroon is vanaf nu te bestellen bij mij via pb op mijn messenger of via mail.

Aan het rendier ben ik begonnen, maar dat ga ik helaas niet meer redden voor deze Kerst 🙁 

xxx Patricia

Follow, like, share:
COMMENTS (1)
  • Atelier Valerie   /   September 7, 2020., 11:39Reply

    Een beetje info over de zittende kerstman graag: hoe groot is jouw kerstman en de prijs van het kooppatroon graag. Lieve & Creatieve Groetjes Valerie Facebook: Atelier Valerie

LEAVE A REPLY

loading
×