decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Sneak peak

De ochtend al vroeg gestart om meteen van start te gaan met het nieuwe bestaande ontwerp van mezelf. πŸ™‚Β 

In november 2016 heb ik een ontwerp gemaakt waarvan ik het patroon nog niet gedeeld heb. πŸ™‚ Nu ben ik deze dus opnieuw aan het maken want er stonden geen foto’s op het patroon. Ja, ik wil het dus op en top hebben voordat het uitgegeven wordt. πŸ™‚Β 

Wat het is, verklap ik nog niet, maar je krijgt alvast een sneak peak. πŸ™‚Β 

Ik kan jullie nu wel al verklappen dat het een cadeautje voor de sint is πŸ™‚Β 

xxx PatriciaΒ 

Started early in the morning to start immediately with the new existing design of myself. πŸ™‚

In November 2016 I made a design for which I have not yet shared the pattern. πŸ™‚ Now I am making it again because there were no photos on the pattern. Yes, I want it completely before it is released. πŸ™‚

What it is, I’m not saying yet, but you already get a sneak peak. πŸ™‚

I can already tell you that it is a gift for Saint Nicholas πŸ™‚

xxx Patricia

Follow, like, share:

LEAVE A REPLY

loading
×