decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Review Veiligheidsogen / Safety eyes

Veiligheidsoogjes oftewel safety eyes, iedereen heeft er al eens van gehoord en velen gebruiken ze al. Je vindt ze in alle kleuren en maten, maar toch zit er nog veel verschil in. 

Zo kocht ik onlangs een doosje glitterogen in de garenwinkel. Ik dacht, ja……. leuk eens wat anders dan de gewone kleurtjes. Helaas bij gebruik er van blijken de glitter kleuren bijna niet zichtbaar te zijn. Ze zijn van een bekend merk en voor €19.95 vind ik ze dus best wel duur voor hetgeen ze zijn.

Nu kwam ik onlangs “dezelfde” glitteroogjes tegen op Amazon. Ook hetzelfde aantal, maarrrrr…… voor de prijs van €9.99.

Dat scheelt al heel wat in prijs. Dus dacht ik, waarom daar niet eens proberen hoe die zijn. Wel geen bekend merk of zo, maar ik kon het toch niet laten om ze te kopen. 

Op zaterdagnamiddag besteld en op dinsdag al geleverd!! SUPER! 🙂 En omdat het mijn eerste bestelling was, werden ze dan ook nog gratis geleverd. Weer wat bespaard 🙂 

Ik kon dan natuurlijk ook niet anders dan ze uit  proberen. En ja hoor……… Ik ben super enthousiast over deze!!!!!! Je ziet ze duidelijk en ze glitteren ook echt. Eerlijk, voor de helft van de prijs als bij ons, en veeeeeeeeeeeeel beter. 

De kleuren zitten ook aan de achterkant van de glitterplaatjes, weliswaar zonder de glittertjes, maar volgens mij is dit nu de reden waarom deze WEL zichtbaar zijn. 

Ik raad ze in ieder geval aan 🙂 Er zitten 70 stuks in en er zitten ook 7 verschillende kleuren in. 

Dus je hebt 5 paar ogen in iedere kleur en dit voor net geen €10. 

Ook dit is in prijs vergelijk al veel beter, want je betaalt hier in de winkel al snel tot 2€ voor 1 of 2 paar als je ze los koopt. 

Ze zijn 10 mm groot, wat voor mij perfect is want ik gebruik bijna altijd deze maat. Ze zijn echter ook in andere maten verkrijgbaar.

Ook wat betreft de veiligheidsdopjes die op de achterkant komen, ben ik uiterst tevreden. Ze zijn van stevige plastiek en sluiten echt vast op de ogen.  Kortom niks dan voordeel bij deze aankoop. 🙂

Van 4 kleuren heb ik alvast een foto gemaakt, de andere kleuren volgen nog 🙂 

Wie graag dezelfde wil, kan via onderstaande link zien welke ik aangeschaft heb 🙂 dat verhelpt het zoeken want uiteraard vind je er nog veel meer op Amazon.

 

Ga hier naar de veiligheidsogen (#ad)

 

xxx Patricia

Follow, like, share:

LEAVE A REPLY

loading
×